• plotas
  • plotas
  • plotas
  • plotas
Πλώτας - Ειδή Υγιεινής, Υδραυλικά, Προμήθειες Πλοίων Πλώτας - Ειδή Υγιεινής, Υδραυλικά, Προμήθειες Πλοίων

Προϊόντα

Προφίλ
Το 1967 η λειτουργία του καταστήματος ΠΛΩΤΑ στο Κερατσίνι σηματοδοτεί την αφετηρία μιας συνεχούς και επιτυχημένης πορείας της εταιρίας που συνεχίζει να αναπτύσεται εδώ και 40 χρόνια.

Στο χώρο των ειδών υγιεινής, πλακιδίων, υδραυλικών, είδη θερμάνσεως και προμήθειες πλοίων το όνομα Πλώτας αποτελεί συνόνυμο της πολυτέλειας, της ποιότητας και της αισθητικής με επίκεντρο τις απαιτήσεις των πελατών της, μια επιλογή που επενδύει συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες.

Σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους οίκους τόσο στο εξωτερικό όσο και της εγχώρια αγοράς, όπως IDEAL STANDARD, CARRON, PORSELANOSA, GROHE, VILEROY & BOCH, NIL, CROWN, KERASAN, VIVES, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια εντυποσιακή γκάμα προϊόντων, η οποία προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Η εταιρεία Πλώτα με την εμπειρία 40 ετών, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του πιο άρτιου εμπορικά συγκροτήματος είναι σε θέση να εξασφαλίσει στους πελάτες της μέσο του δικτύου πωλήσεων της, την προμήθεια οποιουδήποτε υλικού καλύπτοντας κάθε εξειδικευμένη ανάγκη με υπευθηνότητα και συνέπεια.

Τα τόσα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας μας δείχνουν την ποιότητά μας, αλλά και την ποιότητα των πελατών μας που μας τιμούν, και τους ευχαριστούμε.